On Television

Recent Articles and Press

East Midlands Chambers of Commerce - danielnikolla.co.uk
Making the most of your role as a young manager - East Midlands Chambers of Commerce
Generation Next board of Champions 2022 - danielnikolla.co.uk
Generation Next Board for 2022 is announced
What does levelling up mean for young people in the East Midlands? - danielnikolla.co.uk
What does levelling up mean for young people in the East Midlands?
50 Shqiptarë të suksesshëm në Diasporë - Business Magazine
Alumni Awards 2022 - West London University - danielnikolla.co.uk
Alumni Awards 2022 - West London University
Generation Next Board -East Midlands Chamber of Commerce-Daniel-Nikolla-1024x571
Meet East Midlands Chambers' 11 young business leaders
Greater Birmingham Chambers of Commerce_Daniel Nikolla
Greater Birmingham Chambers
Daniel-Nikolla_City-and-Islington-College_Awards_2020
City and Islington College
Britani/Nëse kthehem në Shqipëri, dua të kem një ide të qartë
Thirrja e shqiptarëve në Diasporë - VOTONI VOTONI
Thirrja e Diasporës: Bëni atë që nuk bëjmë dot ne, VOTONI
Meet the champions of Generation Next - Daniel Nikolla
Meet the champions
Hardy Signs Ltd
Hardy Signs Ltd
Politiko_Histori-suksesi-neper-bote,-shqiptaret-qe-na-bene-krenare-gjate-2020-es
Politiko
Shqiptari-i-UEFA-s-i-“padëshiruar”-në-profilin-e-Ramës,-ja-apeli-që-i-bën
Opinion
Kult Plus-Daniel-Nikolla,-i-riu-shqiptar-shpallet-më-i-miri-për-shitje,-marketing-dhe-komunikacion-në-Anglii
KultPlus
City-and-Islington-president-campaigning
Islington Now
Daniel-Nikolla,-i-riu-shqiptar-shpallet-më-i-miri-për-shitje,-marketing-dhe-komunikacion-në-Angli
Politiko
East-Midlands-Chamber-Business-Awards-2020-finalists-announced
Chesterfield News
Te Paekspozuarit-_-Daniel-Nikolla-_-Nje-shqiptar-fiton-cmimin-Fytyra-e-se-ardhmes-ne-Marketing-dhe-Komunikim-ne-Mbreterine-e-Bashkuar
Të Paekspozuarit
Daniel-Nikolla-tregon-si-të-bëjmë-marketing-në-kohë-koronavirusi
Dritare Net

On Youtube

OLD & GOLD :

Email: dn3nikolla@gmail.com

Press Resources

Daniel Nikolla 4000x6000
Daniel-Nikolla-Press-Kit-1
Daniel Nikolla Press Kit
Daniel-Nikolla-Press-Kit-2
Daniel Nikolla_Future Faces Awards 2020_Future Face of Sales Marketing and Communications 2020
Daniel Nikolla and dad at Euro2016 game
Daniel Nikolla picture 01
Daniel Nikolla_London_CannaryWarf
Daniel Nikolla_Boville, Albania
Daniel Nikolla_London
Daniel Nikolla at Burton Albion FC